FASHIONCHICK is de grootste online fashion winkelstraat voor vrouwen

IN HET KORT
Fashionchick.nl is de grootste online fashion winkelstraat voor vrouwen. Meer dan 500.000 vrouwen worden maandelijks geïnspireerd door de laatste trends en nieuwtjes. Voor webshops het ultieme kanaal om je producten online aan de vrouw te brengen!

FASHIONCHICK.NL
Wil jij online shopverslaafde vrouwen bereiken? Fashionchick.nl is het startpunt waar vrouwen zich oriënteren als zij gaan winkelen op het web. Dagelijks verzamelen veel vrouwen hier de leukste fashion items die online worden aangeboden. Hebben? Dan hangen ze het enthousiast in hun virtuele kledingkast en praten ze hierover met de andere Fashionchicks.

KERNCIJFERS
Lancering: februari 2008
Doelgroep: online shoppende vrouw van 20 t/m 45 jaar
Bezoekers per maand: 500.000
Unieke bezoekers per maand: 400.000
Pagina weergaves per maand: 4.000.000
Aantal nieuwsbriefleden: 30.000
Followers op Twitter: 6.500
Fans op Facebook: 50.000

DOELGROEP
Op Fashionchick.nl bevinden zich (potentiële) online shoppende vrouwen van 18 t/m 45 jaar. Een deel hiervan heeft een drukke carrière en besparen tijd door online te shoppen, maar willen dan wel snel en gemakkelijk de meest fashionable items vinden. Maar ook jonge vrouwen die opgegroeid zijn met internet en altijd op de hoogte willen zijn van de laatste trends op het gebied van mode.

ADVERTEERMOGELIJKHEDEN
Wil je jouw webshop op een leuke manier onder de aandacht brengen? Dan kun je om te beginnen een webshop tip achterlaten voor een basisvermelding. Wil je jouw producten ook vindbaar maken voor de Fashionchicks? Zorg dan dat je een goede datafeed hebt, hiermee kunnen wij de producten ook in de FashionFinder zetten. Er zijn ook andere mogelijkheden om onder de aandacht te komen; zoals een spotlight positie, winactie of een exclusieve kortingscode. Ook kun je mee in de onze goedgelezen nieuwsbrief of meer informatie over je webshop geven met een leuk geschreven advertorial bij het online shopping nieuws.

Source: Webwinkel Vakdagen,  18 July 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: